Китепкана

Издөө

NEW
A Dictionary of Japanese Food / Richard Hosking / Tuttle Publishing
A Dictionary of Japanese Food / Richard Hosking / Tuttle Publishing

Nominated for the Glenfiddich Food Book of the Year Award, this timeless volume is the first and only book of its kind on the subject. A Dictionary of Japanese Food helps food lovers around the world decipher the intricacies and nuances of Japanese cooking and its ingredients… Newly typeset and featuring a fascinating and informative new foreword by Japanese cookbook author Debra Samuel, A Dictionary of Japanese Food will continue to help both food lovers, and visitors to Japan discover the wonders of one of the world's great cuisines.

«Японияда окуу» жарманкеси

«Японияда окуу» билим берүү жарманкеси Кыргыз-Япон борбору тарабынан 2009-жылдан бери өткөрүлүп келет.
Биринчи онлайн «Японияда окуу» жарманкеси 2020-жылдын ноябрында Казакстан-Япон борбору менен кызматташтыкта өткөрүлгөн. Бул баракчадан жарманкеге катышкан университеттер тууралуу толук маалымат менен тааныша аласыз.